Κρίνεται το μέλλον της Basket League, σήμερα η τηλεδιάσκεψη των ομάδων κι οι οριστικές αποφάσεις

Σε τηλεδιάσκεψη κάλεσε σήμερα Δευτέρα (23/03) τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) της ΕΚΟ Basket League, προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της εφετινής σεζόν.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Το σενάριο της οριστικής διακοπής ασφαλώς και μοιάζει πιθανό, αυτό που θα πρέπει να αποφασιστεί, όμως, είναι αν το πρόωρο φινάλε θα επέλθει με ανάδειξη Πρωταθλητή, λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα βαθμολογία, ή αν το Πρωτάθλημα θα θεωρηθεί ως μη γενόμενο.

Σε αυτή τη συνεννόηση θα αναλυθούν τα υπάρχοντα δεδομένα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, θα υπολογιστούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν στις ομάδες, αλλά και τα κέρδη που θα είχαν εφόσον όλα κυλούσαν ομαλά στο πρωτάθλημα, βάσει βέβαια των εισιτηρίων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Βάσει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Από τη στιγμή που χώρες στην Ευρώπη έχουν ήδη κάνει… στέψη στα γραφεία (όπως η Λιθουανία), δεν αποκλείεται το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσει και ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζοντας είτε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βάσει της κατάταξης που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είτε την ακύρωση όλης της φετινής σεζόν για λόγους ανωτέρας βίας.

To Top