Μίτσελ στη συνέντευξη τύπου: “Δίκαιο όπως εξελίχθηκε”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Άρη, δήλωσε ο Μίτσελ, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος είχατε πιο πολύ άγχος σήμερα ή η κατάσταση ήταν καλύτερη; «Νομίζω ότι ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Πρώτον γιατί ήταν διαφορετική διοργάνωση, αλλά και το πώς εξελίχθηκαν τα ματς. Γίναμε αρκετά επικίνδυνοι, προσπαθήσαμε πολύ και οι παίκτες έτρεξαν αρκετά και ήταν δίκαιο έτσι όπως εξελίχτηκε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Η προσπάθεια και η αφοσίωση ήταν ίδια ανεξάρτητα με το ποιος έπαιζε».

Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ. Τι έχει αλλάξει μετά την προετοιμασία στην Ισπανία και ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ; “Πραγματικά έχουμε μία συμπαγή άμυνα με ποδοσφαιριστές που ξεκινούν από την άμυνα να είναι αποτελεσματικοί. Είναι στιβαρή η άμυνα μας. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στην αμυντική λειτουργία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα για πέντε ματς να μην έχουμε δεχτεί γκολ. Ένας προπονητής έχει ένα πλάνο και κάποιες ιδέες και προσπαθεί να τις εφαρμόσει μέσα από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να τις εφαρμόσουν».

Υπήρξατε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ενώ έχετε προπονήσει και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για το αριστερό πόδι του Χάμες…

«Δεν είναι μόνο το πόδι του, αλλά γενικότερα όλη η γνώση που είναι μέσα στο μυαλό του. Είναι σπάνιο να βρεις έναν τόσο ολοκληρωμένο παίκτη όπως ο Χάμες. Δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης και αυτός που κινείται πολύ μέσα στον αγώνα, όμως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι είναι πάντα κοντά στη μπάλα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του γιατί εφαρμόζει όσα του λέμε. Είναι πάντα κοντά στη μπάλα και βοηθάει πολύ την ομάδα. Συνεργάζεται άψογα και είμαστε ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε και ο Χάμες να είναι ευχαριστημένος με τον προπονητή».

Νωρίτερα είχε δηλώσει στην κάμερα της Cosmote Tv:

 

To Top