Μητέρα Μιχάλη: «Τον δολοφονούν ξανά όσοι ρίχνουν λάσπη, πήγα στο γήπεδο επειδή ήταν εκεί, είχε κλάψει για τον Άλκη» (vid)

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη μιλώντας στον Alpha για τον αδικοχαμένο γιο της. Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, η μητέρα του μιλάει για το παιδί της και το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει…εκεί τον μαχαίρωσαν» λέει στην αρχή.

Η μητέρα του Μιχάλη διερωτάται τι έκανε το κράτος για να προλάβει τη δολοφονία. «Που είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη… Δεν ήταν ατύχημα…με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι».

Για τη παρουσία της στο τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην Opap Arena, είπε: «Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: “αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά»

Στο τέλος επισήμανε ότι ο Μιχάλης πίστευε βαθιά στον Θεό και μάλιστα όταν δολοφονήθηκε ο Άλκης έκλαιγε και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

To Top