ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητρούδης: Ασόβαρα και ανέφικτα αυτά που λέει ο Μπουτάρης

Ο πρώην πρόεδρος μπάσκετ του Άρη Θεόφιλος Μητρούδης εξέφρασε τις απόψεις του για τις χθεσινές δηλώσεις του δήμαρχου Γιάννη Μπουτάρη περί μίας ομάδας σε κάθε άθλημα στην πόλη.

«Αυτά που δήλωσε ο Μπουτάρης δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ελπίζω να μην τα λέει επειδή έγινε δήμαρχος γιατί δυστυχώς όταν κάποιοι γίνονται δήμαρχοι χαλάνε. Ούτε ότι τα είπε γιατί μεγάλωσε τόσο σε ηλικία… Θέλω να πιστεύω πως βρισκόταν σε συναισθηματική φόρτιση. Μεταξύ της θεωρίας και της πράξης υπάρχει τεράστια απόσταση. Θεωρητικά μπορούμε να δημιουργήσουμε και την ‘Θεσσαλονίκη Γιουνάιτεντ’. Στην πράξη όμως έχουμε δυο καταχρεωμένους συλλόγους» είπε μεταξύ άλλων ο Μητρούδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις» υπογραμμίζοντας ότι:

«Ακόμη κι αν υπήρχε θέμα για να γλιτώσουν όλοι και να ενωθούν οι ομάδες, θα έπρεπε να γίνει συνένωση χρεών, αυτά όμως δεν γίνονται. Αυτά φαίνονται αστεία και στους οπαδούς. Ας φροντίσει να κάνει τη Θεσσαλονίκη μεγάλη δύναμη, να έρθουν επιχειρηματίες και να πάνε τις ομάδες μας μπροστά, να ξεπεράσουν αυτές της Αθήνας. Να γίνει η Θεσσαλονίκη οικονομική πρωτεύουσα. Αυτό είναι πιο εύκολο, από αυτά που λέει για ενώσεις»

To Top