ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπέντο: “Καλύτεροι στη Θεσσαλονίκη, δίκαιη η πρόκριση”

Ο Πάουλο Μπέντο, μετά την νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού (2-0) επί του Άρη, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα του Cosmote TV:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε ατομική ανάλυση. Είναι μια δίκαιη πρόκριση. Παίξαμε καλύτερα στην Θεσσαλονίκη στο πρώτο ματς και περάσαμε δίκαια.

Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που ήρθαν τώρα. Σκοπός είναι να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι λίγος ο καιρός που ήρθαν στον Ολυμπιακό και είναι περίοδος που το πρόγραμμα είναι γεμάτο παιχνίδια.

Έτσι είναι λίγο δύσκολο να δουλέψουν πολύ στην τακτική. Στόχος είναι να μπουν στο πρόγραμμα τη ομάδας όσο πιο άμεσα γίνεται, να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν γρήγορα τον σύλλογο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους».

Αναλυτικά όσα είπε και στη συνέντευξη Τύπου:

Το ματς με Άρη και τι θα ήθελε να κρατήσει πιο πολύ με ντεμπούτο Παρέδες, γκολ Σισοκό και τα νέα παιδιά: Το πιο σημαντικό που μένει σήμερα είναι η πρόκριση. Με ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο καλό όσο εκτός έδρας. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Σημασία έχει να μπαίνουν. Το ότι τα βάζουν νέα πρόσωπα δεν έχει τόσο σημασία. Σημασία έχει να σκοράρουμε. Για τον Παρέδες ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του και το τι μπορεί να κάνει. Θέλει χρόνο προσαρμογής γιατί είχε καιρό να παίξει. Έπαιξε σήμερα λόγω προβλήματος του Φιγκέϊρας. Θέλει χρόνο να δουλέψει μαζί μας και να ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να το να προσφέρει. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Την αποχώρηση Μιλιβόγεβιτς και την αντίδρασή του και εάν ήθελε άλλον παίκτη στην θέση του: Δεν ξέρω εάν έπρεπε ή αν ήθελα άλλον παίκτη. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος όταν χάνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έναν παίκτη σαν τον Λούκα με τέτοια χαρακτηριστικά και επιρροη στους νέους. Είναι μεγάλο το κενό που αφήνει. Έχουμε παίκτες να τον αντικαταστήσουμε αλλά όχι παίκτες σαν τον Λούκα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δουλέψουμε για να κάνουμε όσο λιγότερο αισθητή την απουσία του. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν χάνει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή με τέτοια ηγετικά και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τα ματς με Οσμανλισπόρ και εάν τα σκέφτεται: Ναι τους παρακολουθούμε αλλά όχι δεν τα σκεφτόμαστε ακόμα τα ματς αυτά. Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος.

Την διαχείριση των νέων σε ηλικία παικτών: Τους αντιμετωπίζουμε τους νεαρούς, όπως αντιμετωπίζουμε και τους άλλους παίκτες μας. Θα τους χειριστούμε όπως και τους υπόλοιπους. Έχει σημασία ότι παίρνουν τις ευκαιρίες τους, τις αξιοποιούν και έχει και αποτέλεσμα. Στοιχηματίζω πως όλα θα πάνε καλά. Εάν δεν έβλεπα αποτέλεσμα δεν θα έπαιρνα αυτό το στοίχημα.

To Top