Νικολαΐδης: «Το χρυσό στο Λονδίνο»! Με τις ευχές όλου του Άρη…

Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου επιθυμεί ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο Έλληνας αθλητής του τάε κβον ντο, Ολυμπιονικής, αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη και blogger του PRESSARIS τόνισε πως θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, ενώ αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου.

Αρχικά, ο Νικολαΐδης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής: «Όταν είσαι δύο φορές δεύτερος, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βγεις πρώτος. Θα με κάνει βέβαια χαρούμενο να ανέβω και πάλι στο βάθρο αποδεικνύοντας ότι παραμένω στην κορυφή, αλλά όλη η προπόνηση που κάνω κάθε μέρα και το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό είναι πώς θα κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Αυτό θα σημαίνει ότι έχω κάνει πρόοδο και θα έχω ανέβει ένα σκαλί παραπάνω».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όσο περνάει ο καιρός περιμένουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαΐου και μετά ακολουθεί η τελική προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς».

Τέλος, ο Έλληνας αθλητής τόνισε: «Υπάρχει θέληση και πίστη για τον στόχο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όσα έχουμε»

Ένα είναι σίγουρο: ο Αλέξανδρος θα έχει μαζί του τις ευχές και όλη τη θετική ενέργεια της κιτρινόμαυρης οικογένειας!

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top