ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης… ενώνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Κυριάκος: «Δεσμευτική η συμφωνία για ξένους διαιτητές- Μην μουτζουρωθεί αυτό το πρωτάθλημα!»

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον Άρη στο θέμα των διαιτητών.

Η κίνηση των κιτρινόμαυρων να ζητήσουν Έλληνες διαιτητές στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ έφερε την ομάδα του Πειραιά, αυτή της Αθήνας και αυτήν της Θεσσαλονίκης να γίνουν μια γροθιά και με μια φωνή να δηλώσουν πως υπάρχει δεσμευτική συμφωνία για ξένους διαιτητές.

Αφού προηγήθηκαν οι αντιδράσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ήρθε και η σειρά του ΠΑΟΚ να πάρει θέση μέσω του Κυριάκου Κυριάκου. Το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως η συμφωνία για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι των πέντε ομάδων είναι δεσμευτική, και πως δεν μπορεί να αλλάξουν εν μέσω των πλέι οφ, σημειώνοντας πως «δεν πρέπει να μουτζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα, ίσως και στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία έχει αντίκτυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός! Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που όλοι παρακολουθούμε φέτος, το οποίο όποιος κατακτήσει θα έχει να περηφανεύεται πως κατέκτησε το πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό πρωτάθλημα ενδεχομένως και όλων των εποχών στην χώρα μας.

Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες θα γίνονται με ξένους διαιτητές. Δεν μιλάμε για έναν ημιτελικό κυπέλλου που το αποτέλεσμα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει, μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα επηρεάζει την διαδικασία του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

To Top