Ο Κόντης μάλλον… δεν κατάλαβε: Λύσεις περιμένει ο Άρης, χόρτασε από δικαιολογίες και «πυροτεχνήματα»!

Ο Γιάννης Κόντης την ώρα που ο Άρης βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί από τα «έργα και τις ημέρες», φυσικά ΚΑΙ του ίδιου, όντας βασικότατο στέλεχος της ΠΑΕ τουλάχιστον της τελευταίας οκταετίας, επέλεξε να μιλήσει δημόσια. Μόνο που προφανώς… δεν κατάλαβε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Άρης ή νομίζει ότι βιώνει τις εποχές που διεκδικούσε το “αλάθητο”.

Προτίμησε να αναλωθεί σε δικαιολογίες για όλα τα στραβά, λόγια, απειλές, περιγραφές καταστάσεων. Μόνο που η ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από κινήσεις και ενέργειες που δυναμιτίζουν το κλίμα και επί της ουσίας δεν προσφέρουν το παραμικρό, σε ένα τοπίο οικονομικού χάους.

Έχει ανάγκη από λύσεις, έργα πράξεις  ευρώ και όχι από δικαιολογίες. Έχει ανάγκη από χρήματα και όχι από «πυροτεχνήματα», όπως αυτό που είπε πριν από λίγο στο «Αθλητικό Μετρόπολις», σύμφωνα με το οποίο προσέφυγε στον οικονομικό εισαγγελέα, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Προφανώς βιάζεται για το καλό του συλλόγου, να τρέξουν οι διαδικασίες και να έλθει κάθαρση, την ώρα που είναι απόφαση όλου του Άρη να γίνει εξονυχιστικός οικονομικός έλεγχος, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσοι συμμετείχαν στο οικονομικό στραγγαλισμό του συλλόγου.

Μέχρι τότε, όμως και μέχρι να πιάσει δουλειά ο οικονομικός εισαγγελέας, εφόσον ο Γιάννης Κόντης θέλει το καλό του Άρη, θα μπορούσε να συνεισφέρει και αυτός οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται και που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και όχι να δυναμιτίζει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Άλλωστε και φίλους έχει (π.χ. Πλα) και γνωριμίες σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη! Ήρθε η ώρα να βάλει… πλάτη.

Και κάτι ακόμη. Είπε πάνω από δέκα φορές ότι αυτός πρότεινε στις διοικήσεις, μια και ήταν υπάλληλος και άλλοι αποφάσιζαν, θέλοντας να πείσει ότι “δεν γνωρίζει τίποτε για το ‘έγκλημα'”, όπως λένε και στα αστυνομικά θρίλερ… Μάλιστα, “πάγωσε” το ακροατήριο, όταν αποκάλυψε ότι “παρήγαγε έργο, αν και απλήρωτος για πάνω από ένα χρόνο”.

Προφανώς, όμως, με τέτοιο βιογραφικό, ένα τέτοιο “golden boy”, το οποίο κατάφερε μαζί με τις διοικήσεις του Άρη, να αυξήσουν το οικονομικό άνοιγμα μια ανώνυμης εταιρίας σε πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ και να οδηγείται στο πτωχευτικό άρθρο 99 θα βρει εύκολα νέους εργοδότες! Οι ικανοί δεν χάνονται…

 

 

 

To Top