Mε Καραγιάννη-Ποζίδη πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ για την Κ-20

Η αυλαία του φετινού Πρωταθλήματος Υποδομής της Σούπερ Λίγκ ανοίγει αύριο με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, και η Κ-20 καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 11:15 στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου.

Ο Άρης, εμφανώς ανανεωμένος μετά και τις προσθήκες αρκετών νέων ποδοσφαιριστών, προερχόμενων κυρίως από την Κ-17, ετοιμάζεται να πάρει ένα ακόμα “διπλό” στην έδρα της ΑΕΚ, συνεχίζοντας τη θετική παράδοση στα εκτός έδρας ματς με την “Ένωση”.

Πέρυσι, στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής, το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή είχε πάρει το πολυπόθητο “τρίποντο”, κερδίζοντας το ματς με 2-3 σκορ χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κανούλας, Νταμαρλής και Πολιανίδης, και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Οι Παπαδόπουλος, Μαντής, Παλιάτσιος, Ταυταρίδης, Τσιλόπουλος, Καρασίμος, Μπελούλης, Πολυζωϊδης, Λιάρος, Σταυρόπουλος, Μπάλιος, Λεμονής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Τουλκερίδης, Ιγνατίδης, αλλά και οι επαγγελματίες Καραγιάννης και Ποζίδης είναι οι παίκτες που απαρτίζουν την “κίτρινη αποστολή, η οποία αναχώρησε πριν από λίγο οδικώς για την Αθήνα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Παπαγεωργίου Νικόλαος από την Ένωση Αθηνών, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Μεϊντάνας από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top