Δώδεκα μήνες πώρωση με τον Άρη!

Ανακοίνωση για την συμφωνία της με τη NOVA εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης πριν από λίγη ώρα, εξηγώντας στους φιλάθλους της ομάδας τα προνόμια που υπάρχουν πλέον σε όποιους επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές!

Η ανακοίνωση: “Υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους: Η Νova και το πάθος μας για τον ΑΡΗ. Η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στη χώρα μας σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τους αγώνες της ομάδας μας με 12 μήνες προπληρωμή και έκπτωση 50%. Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Άρη και θα διακινηθεί αποκλειστικά από τη Μπουτίκ του ΑΡΗ.

Ο υποψήφιος συνδρομητής θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει καρέ-καρέ την πορεία του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα επιλέγοντας το Nova Sports pack ή τη Nova Επίγεια Sports, σε λιγότερο από μισή τιμή.

Με την υπηρεσία Nova Sports pack πληρώνοντας 299 ευρώ αντί 626,4 ευρώ μπορείτε να χορτάσετε εσείς και η οικογένειά σας για 12 ολόκληρους μήνες ένα δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με όλους τους αγώνες του ΑΡΗ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους αγώνες και των 16 ομάδων της Superleague, όλους του αγώνες της Τρίτης στο Champions Champions και τους 7 από τους 8 αγώνες της Τετάρτης, τους 23 από τους 24 αγώνες του Europa League, και σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση, τους σημαντικότερους αγώνες του Αγγλικού και Πορτογαλικού πρωταθλήματος καθώς και τα μεγαλύτερη διεθνή αθλητικά γεγονότα.

Επίσης κανάλια σε ξένες σειρές, μουσική, μόδα, ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα.

Με την υπηρεσία Nova Επίγεια Sports πληρώνοντας 149 ευρώ αντί 298,8 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε για 12 ολόκληρους μήνες κορυφαίο αθλητικό πρόγραμμα αλλά και παιδικά με τα ντέρμπι και τους σπουδαίους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, μεγάλες αναμετρήσεις σε Champions Champions, Europa League, Premier League και το εκπληκτικό παιδικό κανάλι Disney XD”.

 

To Top