Δυνατός «Άσος» στη Νορβηγία, δε χάνει η ΦΣΒ Φρανκφούρτης‏

 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά το χθεσινό μας «ρεπό» επανερχόμαστε σήμερα με… γερή «προθέρμανση» ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Σημεία της ημέρας με 50€ ποντάρισμα ο «Άσσος» της Στρόμσγκοντσετ με αντίπαλο την Άαλεσουντ (Μονά), που προσφέρεται σε απόδοση 1.67 στην 888sport και το Χ2 της ΦΣΒ Φρανκφούρτης (Μπόμπες) που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κότμπους, με το σημείο να προσφέρεται σε απόδοση 1.98 στην Bet365.

Με 40€ επιλέγουμε τον «Ασο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμά μας επιστρέφεται) που προσφέρεται στο 1.95 στον William Hill. Μιλικόσκι – Ίντερ Τούρκου διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το πρωτάλθημα της Φινλανδίας και ο «Άσος» Draw No Bet που παίζεται στο 2.35 στην 12Bet αποτελεί καλή στοιχηματική επιλογή (30€ ποντάρισμα).

Στην κατηγορία «Σύστημα» τώρα έχουμε επιλέξει σήμερα 4 σημεία σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 49€. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις σε αποδόσεις της 888:

Κλερμόν – Τουρ Χ (3.25)

Οσέρ – Ιστρ Χ (3.20)

Ρεμς – Μονπελιέ Χ (3.10)

Νταντί Γιουνάιτεντ – Ρος Κάουντι Χ (3.75)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top