Ο Φρύδας ανέλαβε προπονητής στον ΒΑΟ

Ο Βαγγέλης Φρύδας άφησε το “κοστούμι” του προέδρου (ήταν επί σειρά ετών στο τιμόνι των Τρικάλων) και φόρεσε και πάλι την φόρμα του προπονητή, αναλαμβάνοντας τον ΒΑΟ.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης:

“Ο Ευάγγελος Φρύδας γεννήθηκε το 1967 στην Θεσσαλονίκη και είναι Οικονομολόγος απόφοιτος του Α.Π.Θ. και κάτοχος ΜΒΑ του Kingston University. Έπαιξε basket στα τμήματα υποδομής του Άρη και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την προπονητική.

Εργάστηκε σε Άρη, Χ.Α.Ν.Θ., Β.Α.Ο., Κολοσσό Ρόδου, Ηρακλή, Villanova University, ICBS, Α.Σ. Τρικάλων, Αίολο, Δαναοί Τρικάλων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Τρικάλων για 5 έτη στην Α1 και επίσης διετέλεσε ταμίας του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το 2015 & 2016

Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και την προπονητική αποτέλεσε για όλους μας μια ευχάριστη έκπληξη. Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο και σε μερικούς από εμάς συγκίνηση , η συμπόρευση μας για ένα καλύτερο αύριο!

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ομίλου καλωσορίζει τον φίλο Βαγγέλη στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο ίδιος δηλώνει για τη νέα πρόκληση:

Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που με τίμησαν οι παλιοί μου παίκτες και σημερινοί διοικούντες του Β.Α.Ο. δίνοντας μου τη θέση του head coach του ομίλου.

Είναι η επιστροφή μου στο basket της Θεσσαλονίκης. Καλή Χρονιά”!

To Top