ΜΠΑΣΚΕΤ

Φρύδας: “Ο μπασκετικός Άρης αξίζει πολλά και θέλουμε να τα γευτεί”

Ο σύμβουλος διαχείρισης του μπασκετικού Άρη, Βαγγέλης Φρύδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή «Αθλητικό Express».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων, στην παρουσία του κόσμου αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας.

Αρχικά είπε για την έως τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα όπως όλοι ξέρουμε αλλά το μπάσκετ του Άρη είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Οι παίκτες δίνουν το 100% στο παρκέ και αυτή τους η προσπάθεια συνδυάζεται με θετικά αποτελέσματα και ο κόσμος το βλέπει. Οπότε δεν θέλει πολύ για να αναζωπυρωθεί αυτή η φλόγα που υπάρχει”.

Για την οικονομική εξυγίανση ανέφερε: “Ο Άρης έχει περάσει πολύ δύσκολα, περνάει ακόμα πολλά όμως πλέον έχει γίνει αυτή η αναστροφή της καμπύλης που δίνει ελπίδα και προοπτική στην ομάδα.

Η ίδια προσπάθεια που γίνεται από παίκτες και προπονητή μέσα στο παρκέ, ακριβώς η ίδια προσπάθεια γίνεται και εκτός παρκέ. Γίνεται καθημερινά τεράστια προσπάθεια.

Αυτή η ομάδα αξίζει πάρα πολλά και στόχος μας είναι να έρθει η ώρα αυτά που αξίζει να τα γευτεί.

Η χρονιά που διανύουμε είναι συνέχεια της περσινής και την προπέρσινης ακόμη. Αν ο Άρης καταφέρει στο τέλος αυτής της χρονιάς να παραμείνει σε απάνεμο λιμάνι να είστε σίγουροι ότι από την επόμενη χρονιά η ομάδα θα είναι πιο υγιής από όλα τα τελευταία χρόνια”.

To Top