ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το κοινωνικό μήνυμα του SUPER 3 (photo)

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχωράει ο SUPER 3, ο οποίος με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι από σήμερα και ως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα συλλέγονται στον σύνδεσμο είδη πρώτης ανάγκης για να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε ιδρύματα στήριξης οικογενειών & παιδιών, καθώς και σε ξενώνες & δομές στήριξης αστέγων.

Ο σύνδεσμος αναφέρει:

“Το ζούμε από πρώτο χέρι: Η ζωή κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ακριβή, ενώ όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Είναι δεκάδες χιλιάδες τα παιδιά που στερούνται τα βασικά, και εκατοντάδες χιλιάδες οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επιβίωσή τους, χωρίς να έχουν στοιχειώδη πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης. Άλλοι κόβουν από τον ρουχισμό, τα παιχνίδια και τα σχολικά είδη των παιδιών τους, άλλοι από την θέρμανσή τους, άλλοι από τα ψώνια τους κι άλλοι περιμένουν τους μπάτσους να τους σπάσουν την πόρτα για να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες.

Την ίδια στιγμή, πολλαπλασιάζονται αυτοί που έχουν ήδη πεταχτεί έξω από την σύγχρονη αρένα και το βάρβαρο παιχνίδι της, και μπορεί κανείς να τους δει να κυκλοφορούν, όλο και πιο πυκνά, σαν σκιές στα στενά της πόλης μας, να μένουν σε χαρτόκουτα ή σε γιαπιά.

Δεν περνιόμαστε για Άγιοι, τα κουσούρια μας είναι πολλά και δεν είμαστε παρά καθρέφτες της κοινωνίας με πολλά από τα λάθη της στην πλάτη μας. Ξέρουμε όμως πως η ποιότητα και η αντοχή μίας κοινωνίας στα δύσκολα, κρίνεται από τον τρόπο που αυτή στέκεται στα πιο αδύναμα μέλη της, στα μέλη της που έχουν ανάγκη. Κρίνεται από τις δυνατότητες που αφήνει στα μικρά παιδιά και στις οικογένειές τους να ζήσουν μία ζωή χωρίς στερήσεις, μία ζωή που θα τους αφήνει τα περιθώρια να μορφωθούν, να παίξουν, να έχουν ένα γεμάτο στομάχι κι ένα ζεστό σπίτι.

Για αυτό ενημερώνουμε τον ΛΑΟ του ΑΡΗ πως από σήμερα και ως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στον σύνδεσμο θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε ιδρύματα στήριξης οικογενειών & παιδιών καθώς και σε ξενώνες & δομές στήριξης αστέγων.

Ακόμα κι αν μία τέτοια κίνηση δεν αρκεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συνολικά, δεν μπορούμε να περιμένουμε να το λύσουν αυτοί που το δημιουργούν. Πιστεύουμε και υπενθυμίζουμε πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό και καλούμε κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ να στηρίξει την προσπάθεια συλλογής:

Συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών ένδυσης & υπόδησης, σχολικών ειδών, παιχνιδιών, φαρμάκων, ειδών προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας, μωρομάντηλα, αντισηπτικά μαντηλάκια), εξειδικευμένων ειδών (π.χ. για βρέφη), αλλά και συσκευασμένων ατομικών σνακ (κρουασάν, αλμυρά και γλυκά μπισκότα), ατομικών συσκευασιών χυμών, τσαγιού και καφέ σε φακελάκια και ζάχαρης.

Καθημερινά ανοιχτά στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3 μετά τις 19:30

ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

Δείτε την ανάρτηση:

To Top