ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης της χρονιάς ο Ουάρντα: “Είχα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, δεν απαντώ εάν θα παραμείνω στην Κύπρο”

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αμρ Ουάρντα βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΠΑΣΠ, ως ο κορυφαίος (MVP) παίκτης της χρονιάς.

Ο Ουάρντα (το όνομα του έχει “παίξει” σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια για τον Άρη) αναδείχθηκε ως ο MVP μέσα από την εκλογική διαδικασία των ιδίων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας.

Όσα δήλωσε ο Αμρ Ουάρντα αμέσως μετά την βράβευση:

«Ντρέπομαι… Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους, πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος, έχω λίγο στρες τώρα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου (σ.σ. το βραβείο). Σέβομαι πραγματικά τους πάντες, νιώθω καλά σε αυτή τη χώρα, τη νιώθω σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα εδώ είπα στον εαυτό μου… Είχα κάποια προβλήματα για να είμαι ειλικρινής όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα τόσο πολύ, αποφάσισα να φύγω. Όταν είχα πρόταση από την Ανόρθωση είπα εντάξει, νέο κεφάλαιο, θα πάω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή και να δουλέψω σκληρά. Ήρθα και είπα από την πρώτη μέρα θα κάνω κάτι εδώ. Τώρα έχω αυτό το βραβείο και είμαι χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους. Ήρθα για αυτό και το έχω. Ευχαριστώ την κοπέλα μου, δεν ήρθε σήμερα έχει κάποια προβλήματα, είναι Κύπρια, μπαμπάς από Αμμόχωστο, μαμά από Λεμεσό, από την πρώτη μέρα είναι δίπλα μου, με σέβεται. Με κάνει πιο σταθερό. Είναι τρελή, αλλά εντάξει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Πατσαλίδης (Παρουσιαστής): «Χαμπίμπι, δεν θα κάνεις ντιμπιντάι; Γιατί;»

Ουάρντα: «Επειδή η φωνή μου είναι πολύ κακή.

Πατσαλίδης: «Θα μείνεις στην Κύπρο;»

Ουάρντα: «Μην γίνεσαι σαν τους δημοσιογράφους. Είσαι καλός άνθρωπος το ξέρω αλλά μην κάνεις έτσι. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας αγαπώ όλους και σέβομαι κάθε ομάδα εδώ. Κάθε ομάδα. Ξέρετε τι εννοώ, κάθε ομάδα».

To Top