Ποιους ετοιμάζει η ΚΜΑ για τη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ – Τέσσερα «ναι», ένα «όχι»

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με ραγδαίο ρυθμό στην ΠΑΕ Άρης, μετά την παρέμβαση της Κοινωνίας Μελών και ουσιαστικά το «άδειασμα» στη διοικούσα επιτροπή.

Όπως σημειώσαμε σε άλλα ρεπορτάζ, η αποχώρηση των μελών της διοικούσας είναι δεδομένη, μετά το «γάντι» που έριξε ο φορέας, για την άμεση συμμετοχή τους σε διοίκηση Πρωτοδικείου και το «πάγωμα» των εξελίξεων στην αλλαγή προπονητή. Μάλιστα, τα μέλης της διοικούσας ετοιμάζουν την Τετάρτη γραπτή δήλωση, ανακοίνωση για να τοποθετηθούν.

Η ΚΜΑ από την πλευρά της ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, με τη συμμετοχή άλλων παραγόντων στο νέο διοικητικό σχήμα, έχοντας «εισπράξει» μέχρι στιγμής τέσσερα «ναι» και ένα «όχι».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να είναι οι Γιάννης Ψηφίδης, Κώστας Τικμπασάνογλου, Σπύρος Χριστοφορίδης (μέλος της νομικής επιτροπής που «τρέχει» το άρθρο 99) και Βαγγέλης Αγγελούσης (πρώην έφορος στο γυναικείο χάντμπολ).

Σε αυτή την διοίκηση θα προστεθεί ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ώστε να γίνει ουσιαστικά και με τη βούλα η αντικατάσταση της διοικούσας με τη νέα διοίκηση, χωρίς να αποκλείεται κάποιος άλλο μέλος που θα υπάρξει στο προσκήνιο.

Ο Χρήστος Γρόλλιος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μετέχει στο συμβούλιο της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, βοηθώντας σε νομικό επίπεδο και ενδεχομένως να έχει ρόλο εκπροσώπησης στην Σούπερ Λίγκα από κοινού με το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε πρόταση και στον Νίκο Στακιά, τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά απάντησε αρνητικά.

Επίσης, όπως σημειώνεται σε άλλο ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στο νέο σχήμα ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος είτε θα αποχωρήσει μαζί με τους άλλους τρεις της διοικούσας, είτε θα του ζητηθεί η παραίτησή του, αφού, όπως διαβεβαιώνουν μέλη του φορέα ο Γιάννης Ψηφίδης είναι αποφασισμένος να πάρει αυτός το «βάρος» της υπογραφής, έχοντας μάλιστα και την ιδιότητα του προέδρου του νέου δ.σ. της ΠΑΕ.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 48 ώρες.

To Top