Ποντ-ΑΡΗ στις βάσεις και τη χημεία! Πλάνο για τις λιγότερες μεταγραφές την τελευταία τετραετία (photos)

Στις βάσεις και στην καλή χημεία που είχε η φετινή ομάδα ποντάρει ο Άρης για τη νέα σεζόν.

Αυτό που προκύπτει από τους αριθμούς αλλά και τα λεγόμενα του Άκη Μάντζιου σε πρόσφατες τοποθετήσεις του, είναι πως ο Άρης πάει για να κάνει -εφόσον δεν υπάρχει το απαγορευτικό μεταγραφών-  τις λιγότερες προσθήκες της τελευταίας τετραετίας.

Η πλειοψηφία των παικτών του φετινού ρόστερ έχουν συμβόλαιο (τουλάχιστον) και για την επόμενη σεζόν, με εξαίρεση (προς το παρόν) τους Δεληζήση, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση και τους δανεικούς Σίλβα και Ιωάννου.

«Σύμφωνα με την προεργασία που έχουμε κάνει, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις, και στο ιδανικό σενάριο να γίνουν μεταγραφές, σαν πρώτη εκτίμηση νομίζω ότι θα προχωρήσουμε σε 6-7 προσθήκες με στόχο να αποκτήσουμε ποιοτικό βάθος» είχε αναφέρει σχετικά σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, ξεκαθαρίζοντας τον αριθμό των μεταγραφών που αναμένεται να γίνουν.

Εφόσον υλοποιηθούν τα λεγόμενα του Άκη Μάντζιου, τότε ο Άρης κινείται για τις λιγότερες σε αριθμό προσθήκες της τελευταίας τετραετίας και από την στιγμή που επανήλθε στη φυσική του θέση.

Ενδεικτικό είναι πως το καλοκαίρι του 2018 και με την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν 19 μεταγραφές, με την ομάδα να δείχνει πως θέλει να αλλάξει στάτους. Τον επόμενο χρόνο οι μεταγραφές έπεσαν στις 8, το καλοκαίρι του 2020 ο Άρης προχώρησε στην προσθήκη 15 παικτών, ενώ για φέτος σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνουν 6-7 προσθήκες, που θα προσδώσουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ, όπως εξήγησε ο Άκης Μάντζιος.

«Όταν εννοώ ποιοτικό βάθος, δεν εστιάζω μόνο στην ποιότητα που έχει κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά να μπορεί να την δείξει και στο γήπεδο. Γιατί είχαμε φέτος παιδιά με ποιότητα, που δεν μπόρεσαν να δώσουν αυτά που χρειαζόμασταν» είχε απαντήσει σχετικά ο 51χρονος κόουτς.

Δείτε αναλυτικά τις μεταγραφές του Άρη τα τελευταία τρία καλοκαίρια:

                      2018                                                            2019                                                            2020

To Top