Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης δέχθηκε ποινή από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

 

Με συνολικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης από τον αθλητικό δικαστή για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) χρηματικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ για ρίψη ομάδας αντικειμένων, ήτοι συνολικά χρηματικό πρόστιμο ύψους οχτακοσίων (800,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-2-24 και
2. Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) για έτερα δύο (2) παραπτώματα μη δυνάμενα να χαρακτηριστούν ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικά για το άθλημα και β) για παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση χρήσης πανό που υποκινούν βία που έλαβαν χώρα κατά τον ως άνω αγώνα».

Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με το Περιστέρι

Με πρόστιμο ύψους 600 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Πρόστιμα μοίρασε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.
Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς τους, στις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ Betsson BC τιμωρήθηκαν με πρόστιμα ύψους 500 ευρώ, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Άρης θα πληρώσει 600 ευρώ.

Αναλυτικά:

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-12-2023.

Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με τον Προμηθέα

Με πρόστιμο ύψους 600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Άρης για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας.

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας, στο Αλεξάνδρειο, θα πληρώσει ο Άρης.
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 600 ευρώ στους «κίτρινους», ενώ αποφάσισε την απαλλαγή της ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:
«Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 25-11-2023.
Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) των κατηγοριών:
α) για απαγορευμένη χρήση λέιζερ,
β) για επεισόδια εντός γηπέδου καθώς και
γ) για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 25-11-2023.
Aπαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για απαγορευμένη χρήση ηχητικών μέσων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 26-11-2023».

To Top