ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Έχουμε καλύτερη ομάδα και θέλουμε να είναι η χρονιά μας»

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Super League, με τον Λούκας Σάσα στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ευχή του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος: «Πρώτα από όλα την προηγούμενη σεζόν είχα ευχηθεί να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς. Αυτό θέλω και φέτος. Να είμαστε όλοι υγιή. Σε ότι αφορά τον Άρη αυτό που εύχομαι να είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να τερματίσουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το κατά πόσο ανυπομονούν και οι παίκτες για την έναρξη της σεζόν: «Ναι, είμαστε υπέρ ενθουσιασμένοι. Περιμένουμε πολύ καιρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στον κόσμο μας, ενθουσιασμένοι για τους νέους παίκτες που ήρθαν και θα μπουν και αυτοί στον ρυθμό των αγώνων. Υπάρχει αισιοδοξία και θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Για το πόσο του έλειψε να παίζει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες: «Το να παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας είναι κάτι που θα δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Είναι κάτι σημαντικό και είναι ένας λόγος για να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε καλύτερη ομάδα, θα έχουμε τον 12ο παίκτη που είναι ο κόσμος μας και φέτος θα είναι η χρονιά μας».

Για το τι περισσότερο να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο τη φετινή σεζόν: «Ξέρω πως είναι η 3η μου χρονιά εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αισθάνομαι πως φέτος υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο. Δεν θα υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένο, αλλά θέλω το καλύτερο δυνατό. Θέλω να πάρουμε το κύπελλο, ακόμα και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα για το τι θα γίνει. Θα πάμε βήμα βήμα, θα παίξουμε τα παιχνίδια μας και θα δούμε που θα είμαστε. Ξέροντας πως λειτουργεί ο οργανισμός του Άρη φέτος είμαστε πλήρης σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάμε με μία τιμωρία στην πλάτη μας ένα -6, κάτι άδικο, αλλά και πάλι πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσουμε και θα πάμε καλά».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι πρεμιέρα. Στην πρεμιέρα πάντα υπάρχει άγχος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα. Όσοι έρχονται όμως στην έδρα μας ξέρουν πως τους περιμένει δύσκολο έργο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από αυτούς και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

To Top