Σοκάρει ο γεμάτος αίματα πρώην άσος του Άρη Λούκας Σάσα! (video)

Τρομερή επίθεση δέχθηκε από οπαδούς της Σπορτ Ρεσίφε το πούλμαν της αποστολής της Φορταλέζα κι έξι παίκτες της τραυματίστηκαν, αλλά είναι εκτός κινδύνου, όπως αναφέραμε και νωρίτερα…

Στο πούλμαν της αποστολής μετά το εκτός έδρας ματς με τη Σπορτ Ρεσίφε για το Copa do Nordeste, στην «Pernambuco Arena», επιτέθηκαν χούλιγκανς της γηπεδούχου ομάδας με πέτρες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα να τραυματισμούν έξι παίκτες της Φορταλέζα!

Στο ρεπορτάζ της Globo αναφέρεται: «Οι εικόνες του λεωφορείου της Φορταλέζα, μετά την επίθεση που υπέστη τα ξημερώματα της Πέμπτης, δείχνουν τη σοβαρότητα και τον κίνδυνο που διέτρεξε η αποστολή. Υπήρξαν έξι παίκτες τραυματίες, οι οποίοι είναι όλοι τους εκτός κινδύνου.

Στο όχημα διακρίνονται θραύσματα από τα τζάμα, τα οποία έσπασαν από τις πέτρες που πέταξαν, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Φορταλέζα Μαρτσέλο Παζ, οπαδοί που φορούσαν κίτρινες φανέλες, του κύριου συνδέσμου οπαδών της Ρεσίφε.

“Ήμουν στο λεωφορείο, είδα οπαδούς να φορούν κίτρινες φανέλες, είδα να πετούν μία βόμβα στο λεωφορείο μας. Έσπασαν όλα τα παράθυρα κι έξι αθλητές τραυματίστηκαν”, είπε ο Παζ.

Οι αθλητές Τιτί, Μπρίτεζ, Ζοάο Ρικάρντο, Nτουντού, Εσκομπάρ και Λούκας Σάσα (σ.σ. πρώην παίκτης του Άρη) τραυματίστηκαν. Στα καθίσματα που βρίσκονταν οι παίκτες διακρίνονται κηλίδες αίματος, πέτρες και θραύσματα από τα τζάμια».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό η Φορταλέζα αναφέρεται:

«Ενημέρωση για την κατάσταση των αθλητών της Φορταλέζα μετά την επίθεση στο λεωφορείο του συλλόγου.

To Top