Ο Κάραγκερ έκανε άνω-κάτω το πλατό με τους πανηγυρισμούς του για την ανατροπή της Λίβερπουλ

Η αγάπη του Τζέιμι Κάραγκερ για την Λίβερπουλ δεν μπαίνει σε καλούπι ακόμη και όταν βρίσκεται στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, με την τρανή απόδειξη να έρχεται κατά τη διάρκεια της ανατροπής των κόκκινων απέναντι στην Λούτον.

Το βράδυ της Τετάρτης (21/02) το ευρωπαϊκό φίλαθλο κοινό έστρεψε το βλέμμα του σε “Ντιέγκο Μαραντόνα” και “Ντραγκάο” για να απολαύσει τις αναμετρήσεις της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα και της Πόρτο με την Άρσεναλ για τους “16” του Champions League, ωστόσο για τους φανς του αγγλικού ποδοσφαίρου το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν στο… Άνφιλντ.

Εκεί που η μισή -λόγω απουσιών- Λίβερπουλ χρειάστηκε να κάνει σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο μέρος για να ξεπεράσει με 4-1 το εμπόδιο της Λούτον και να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, σε ένα ματς που έκανε τον Τζέιμι Κάραγκερ να “ξεφύγει”.

Ο λόγος φυσικά για τον σπουδαίο παλαίμαχο αμυντικό των ρεντς και νυν τηλεσχολιαστή, με τον Κάραγκερ να είναι εκείνη την ώρα στον αέρα του “CBS” μαζί με τους Τιερί Ανρί και Μάικα Ρίτσαρντς και να ζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τα όσα έλαβαν χώρα στο χορτάρι.

Αρχικά, απογοητεύτηκε έντονα όταν ο Ρίτσαρνς τον ενημερώσε για το 0-1 της Λούτον, ωστόσο στο δεύτερο μέρος του αγώνα έδωσε ρεσιτάλ, με τους παίκτες του Κλοπ να κάνουν την ανατροπή και εκείνον να πανηγυρίζει έξαλλα στο στούντιο.

To Top