ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: “Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον Άρη”!

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να γράψει την νέα σελίδα στην καριέρα του, πιάνοντας άμεσα δουλειά και δείχνει ότι δεν βλέπει την ώρα γι αυτό!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σουηδός έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πριν φορέσει και επίσημα την φανέλα της ομάδας:

«Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Αυτή τη στιγμή την περίμενα πως και πως και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι επιτελούς εδώ. Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον ΑΡΗ. Μια νέα σελίδα στην καριέρα μου ανοίγει και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας και θα αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας.

Έχω μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μου και είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταθέσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρόνια και θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξος.

Την Πέμπτη έχουμε το πρώτο φιλικό στην έδρα μας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Ειλικρινά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να ζήσω την εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης».

To Top