Στη διοίκηση και ο Άγγελος Σπυρίδων, αναβαθμίζεται ο Μιχαλήτσος

Οι ζυμώσεις για τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό. Στην βραδινή συνάντηση των θεσμικών οργάνων του συλλόγου (Α.Σ. ΚΜΑ) παρουσία και των συνδέσμων, αλλά και των βετεράνων θα οριστικοποιηθεί η δράση των επόμενων ημερών.
Η ΠΑΕ, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ θα ζητήσει την συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Τα ονόματα που θα μετέχουν σε αυτό είναι οι Γιάννης Ψηφίδης, Κώστας Τικμπασάνογλου, Σπύρος Χριστοφορίδης (μέλος της νομικής επιτροπής που «τρέχει» το άρθρο 99) και Βαγγέλης Αγγελούσης (πρώην έφορος στο γυναικείο χάντμπολ), ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Άγγελου Σπυρίδωνα ως εκπροσώπου των βετεράνων στο δ.σ.
Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του είναι θετικός να μετέχει στο νέου συμβούλιο εφόσον υπάρξει βούληση απ΄ όλες τις πλευρές.
Αναβαθμίζεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος
Νέο αναβαθμισμένο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένεται να αποκτήσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο νυν τεχνικός σύμβουλος χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων που θα αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση διοικητικά.
Η θέση που θα αναλάβει δεν έχει για την ώρα διευκρινιστεί καθώς προέχουν άλλα θέματα άμεσης επίλυσης, ωστόσο τίθεται ένα ζήτημα σχετικά με το ποιος θα έχει την ευθύνη της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ατρόμητο.
* Η φωτογραφία του θέματος είναι από το πρακτορείο motionteam.gr
To Top