Ζητούν τη στήριξη Α.Σ. βετεράνων και συνδέσμων, αποφεύγουν τη γενική συνέλευση

Ο Άρης βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών ουσιαστικά προκαλεί την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής και δρομολογεί τη διαδοχή τους με άλλους παράγοντες, θέλοντας να συστήσει μια διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ήδη όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ έχει εξασφαλίσει τέσσερα «ναι», για να συγκροτηθεί τη διοίκηση που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο και θα αναλάβει την ευθύνη να… τρέξει την ομάδα στο διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99.

Μάλιστα, έχει  καλέσει για σήμερα το βράδυ με τον ερασιτέχνη, τους βετεράνους και τους συνδέσμους, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις της και κυρίως για να ζητήσει τη στήριξή τους στη νέα διοίκηση.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ για να επικυρώσει τις αποφάσεις και εκτός απροόπτου την Δευτέρα το πρωί να κατατεθεί η αίτηση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το θέμα που προκύπτει είναι ότι αποφεύγουν τη γενική συνέλευση, η οποία άλλωστε είχε εξουσιοδοτήσει το περασμένο καλοκαίρι να προχωρήσει το… καταργηθέν διοικητικό σχήμα, με συγκεκριμένες εντολές.

Και η μέχρι τώρα πρακτική, αλλά και η ηθική του πράγματος δείχνει ότι μέχρι σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ ουσιαστικά και τυπικά αναδεικνύονταν μέσα από τις εργασίες της γενικής συνέλευσης και την έγκριση των μελών του συλλόγου.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι υπάρχει η μεγάλη πίεση του κόσμου για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο και για αυτό προχώρησαν, όπως προχώρησαν οι εξελίξεις. Το ερωτηματικό σχετικά με τη μη γενική συνέλευση παραμένει, όμως, είναι ηθικής τάξης και πρέπει να απαντηθεί.  Με ειλικρίνεια.

To Top