ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Άρη και με τον Μίνιο

Τα ανοικτά μέτωπα του Άρη στο μεταγραφικό πεδίο είναι αρκετά, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πλέον συγκεκριμένους στόχους.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Εκτός των Εντιαγέ, Λέμος και Τουρκμέν που απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας, υπάρχει και το όνομα του Χουάν Σάντσες Μίνιο που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη και του Άκη Μάντζιου.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στην πλευρά του 31χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Εστουδιάντες για το επόμενο εξάμηνο αλλά μπορεί να αποχωρήσει άμεσα.

Ο παίκτης δείχνει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο αξιώνει περισσότερα χρήματα απ’ όσα προσφέρουν αρχικά οι «κιτρινόμαυροι». Είναι και αυτό ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη, θέλοντας να κλείσουν ακόμα μία θέση που έχει παρατηρηθεί από το τεχνικό τιμ πως χρειάζεται ενίσχυση.

Ένα επιπλέον στοιχείο που έχει ο Μίνιο και αρέσει στον Άκη Μάντζιο είναι το ότι μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, και αυτή του αμυντικού χαφ.

To Top