ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για Λέμος, Τουρκμέν και Μίνιο που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άρη

Μαουρίσιο Λέμος, Χουσεϊν Τουρκμέν, Χουάν Σάντσες Μίνιο είναι τρεις παίκτες που όχι απλά προτάθηκαν στον Άρη, αλλά απασχολούν έντονα στο μεταγραφικό πεδίο.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Άρης έχει συζητήσει και με τους τρεις παίκτες, όπως και με τις ομάδες τους τη πιθανότητα ένταξής τους στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, όμως η κάθε περίπτωση έχει τις δικές της δυσκολίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει βάλει προτεραιότητα στην απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα είναι μάλιστα έτοιμος να μπει άμεσα στην εντεκάδα ενόψει των αγώνων του Conference League με την Αστάνα.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι του Λέμος και του Τουρκμέν. Ο πρώτος (25χρ.) συμμετέχει στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023. Ωστόσο δεν φαίνεται πως υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και η τουρκική ομάδα συζητάει περίπτωση δανεισμού ή παραχώρησής του, με τους ανθρώπους του Άρη να τον έχουν θέσει ως νούμερο 1 στόχο σήμερα και θέλουν άμεσα να ξεκαθαρίσουν την υπόθεσή του.

Η έτερη περίπτωση στόπερ είναι ο Τουρκμέν (24χρ.) ο οποίος έχει αρχίσει προετοιμασία με την Τραμπζονσπόρ, με τον Άρη να τον έχει εξετάσει πριν την περίπτωση του Λέμος. Οι «κιτρινόμαυροι» συζήτησαν την περίπτωση δανεισμού του, όμως  το τελευταίο χρονικό διάστημα δυσκολεύει μιας και όπως φαίνεται η Τραμπζονσπόρ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Όσον αφορά τον Μίνιο (31χρ.), ο οποίος είναι αριστερό μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, ανήκει στην Εστουδιάντες. Ο Άρης ενδιαφέρεται για αυτόν, είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση, όμως ο παίκτης αρέσει στον Άκη Μάντζιο επειδή μπορεί να καλύψει δύο θέσεις.

To Top