ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Άρη με Ρέιντζερς και Άντερλεχτ για τον Πάλμα

Ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον δύο ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα. Πρόκεται για τις Ρέιντζερς από τη Σκωτία και την Άντερλεχτ από το Βέλγιο. Οι δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν καταθέσεις επίσημο ενδιαφέρον για να κάνουν δικό τους τον Ονδουριανό εξτρέμ του Άρη αλλά για την ώρα φαίνεται να μην φτάνουν στα χρήματα που ζητάει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του Άρη κοστολογεί τον Πάλμα με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία δεν είναι εύκολο να φτάσουν οι δύο ομάδες. Για το λόγο αυτό γίνονται διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό για τον 23χρονο εξτρέμ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης πριν από λίγες μέρες δεν δέχτηκε να πάει στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του λόγω της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Άρης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και βάζει τον όρο να καλυφθούν. Εφόσον ικανοποιηθούν οι κιτρινόμαυροι τότε ο Πάλμα θα πωληθεί. Σε αντίθετη περίπτωση να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Άρη και με τον Μίνιο

Τα ανοικτά μέτωπα του Άρη στο μεταγραφικό πεδίο είναι αρκετά, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πλέον συγκεκριμένους στόχους.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Εκτός των Εντιαγέ, Λέμος και Τουρκμέν που απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας, υπάρχει και το όνομα του Χουάν Σάντσες Μίνιο που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη και του Άκη Μάντζιου.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στην πλευρά του 31χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Εστουδιάντες για το επόμενο εξάμηνο αλλά μπορεί να αποχωρήσει άμεσα.

Ο παίκτης δείχνει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο αξιώνει περισσότερα χρήματα απ’ όσα προσφέρουν αρχικά οι «κιτρινόμαυροι». Είναι και αυτό ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη, θέλοντας να κλείσουν ακόμα μία θέση που έχει παρατηρηθεί από το τεχνικό τιμ πως χρειάζεται ενίσχυση.

Ένα επιπλέον στοιχείο που έχει ο Μίνιο και αρέσει στον Άκη Μάντζιο είναι το ότι μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, και αυτή του αμυντικού χαφ.

To Top