ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σφυρίζει” αδιάφορα! Δεν έχει ζητήσει η ΕΠΟ το πόρισμα Βακάλη για την υπόθεση Ντουρμισάι

Κανένας από τα πρόσωπα της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ούτε ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν έχει ζητήσει να πάρει στα χέρια του τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο Νίκος Βακάλης για την υπόθεση Ντουρμισάι, σύμφωνα με πληροφορίες του pressaris.gr.

Πριν από ένα μήνα, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV είχε αποκαλύψει σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη ότι “δεν φταίει κανένας υπάλληλος, δεν έγινε καμία αμέλεια και δεν έγινε κανένα μπέρδεμα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα το πρόσωπο. Για μένα είναι δύο, που δεν είναι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Δεν θα φωτογραφήσω όμως, ο κ. Αυγενάκης φωτογραφίζει. Υπάρχει μέλος που είχε γνώση ότι είχε έρθει αυτή η απαγόρευση”.

Οι μέρες πέρασαν, εκλογές στην ΕΠΟ έγιναν με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να κερδίζει την προεδρία ενώ έγιναν οι συνθέσεις όλων των Επιτροπών της Ομοσπονδίας. Κανείς όμως από την ΕΠΟ δεν έχει ζητήσει ακόμα από τον κ. Βακάλη να της παραδώσει τα στοιχεία (πόρισμα) που έχει συλλέξει, παρότι έχει δεσμευτεί γι’ αυτό δημόσια δια του αναπληρωτή προέδρου της, Παναγιώτη Δημητρίου και του αντιπροέδρου της, Στέργιου Αντωνίου ότι θα το ζητούσε.

Θυμίζουμε πως η FIFA έχει επιβάλλει πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι που μεταγράφηκε στον Άρη με την υπόθεση πλέον να βρίσκεται στο CAS και την απόφασή της για το αν οι κίτρινοι θα μπορούν να κάνουν ή όχι μεταγραφές να βγαίνει μετά τα μέσα Μαΐου.

To Top