Τα είπαν (για δεύτερη φορά) για τον φάκελο και περιμένουν! Αισιοδοξία στην ΠΑΕ

ΚΟΝΤΗΣ-ΝΑΙ

Πριν από λίγη ώρα αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης, από την αίθουσα της ΕΠΟ, εκεί όπου δόθηκε η δεύτερη μάχη για την υπόθεση της αδειοδότησης. Αισιοδοξία για… χάπι εντ εκφράζεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν έναν επαρκή φάκελο στους δυο άξονες, οι οποίοι είναι λίγο πολύ γνωστοί: προσφυγές και πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά το θέμα των προσφυγών οι άνθρωποι του Αρη προσκόμισαν τα παραστατικά των καταθέσεων που έγιναν στους Φατί, Ντίκο (το ίδιο έγινε και με τον Σανκαρέ), προκειμένου να κλείσει το μέτωπο αυτό. Άλλωστε, οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών αυτών δεν εκδικάστηκαν μετά την διευθέτηση του θέματος.
Σε ότι αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, οι κίτρινοι προσπάθησαν να αποδείξουν ότι είναι ισχυρό και αποτελεσματικό…

Από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος λογιστηρίου Μπάμπης Κωτσιόπουλος. Σε ότι αφορά το πλάνο παρουσίασαν:

1. Έ κθεση από ορκωτή λογιστή για την κατάσταση της ομάδας.

2. Προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς.

3. Προσδοκώμενα έσοδα από τα διαρκείας με νέα χαμηλής και δελεαστικής τιμής αξία.

4. Την δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα.

Οι άνθρωποι του Άρη παρουσίασαν τα στοιχεία και περιμένουν την απόφαση. Πριν από λίγο εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την συνολική προσπάθεια και η κίτρινη ΠΑΕ θα πάρει την αδειοδότηση…

Η απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ. H Ομοσπονδία πρέπει μέχρι την Παρασκευή να δηλώσεις τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως…

 

To Top