Τζαμπάρι Πάρκερ: «Η Euroleague με το ΝΒΑ είναι η μέρα με τη νύχτα»

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις διαφορές της Euroleague με το ΝΒΑ και στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λέω ότι το ΝΒΑ και η Euroleague είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα. Μου θυμίζει κάπως το κολέγιο που έπαιζα εδώ στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι μετράει. Μπορεί είτε να σε φτιάξει είτε να σε χαλάσει και έχει σημασία όταν παίζεις σε συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν έχουμε μόνο αντίπαλο τη Ρεάλ, αλλά έχουμε αντιπάλους όπου κι αν πάμε και αυτό δείχνει πόσο σοβαρό είναι.

«Λατρεύω την EuroLeague. Είναι πολύ ανταγωνιστική, είναι τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με τον σωστό τρόπο και το περιβάλλον, η ατμόσφαιρα το πιο σημαντικό και ξεχωρίζει. Θέλω απλώς να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Όταν κερδίζουμε, χρειάζεται φροντίδα για όλα μας τα προβλήματα και εφόσον είμαι υποπροϊόν της επιτυχίας της ομάδας μας, τότε είμαι χαρούμενος.

Από τότε που ήμουν νέος, όταν έβλεπα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έβλεπα άλλες ομάδες όπως η Ισπανία και η Αργεντινή, ήξερα ότι ανεξάρτητα από το στάδιο της καριέρας μου, ήθελα να παίξω στο καλύτερο επίπεδο, όπου κι αν βρισκόμουν».


To Top