ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα και η συγκυρία με τον Λόπεθ

Στα όσα έχουν ειπωθεί και σχολιαστεί μετά το αγωνιστικό Βατερλό του Άρη, ξεχωριστή είναι η αναφορά στο μεγάλο ερώτημα είναι πώς γίνεται να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σε κάποια παιχνίδια τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Με αντιπάλους που παίζουν κατά τεκμήριο με κλειστές άμυνας, ο Άρης αδυνατεί να βρει λύσεις. Με τον ΠΑΣ είχε πάλι πολλές τελικές (15), χωρίς ούτε μια φορά να βρει στόχο. Στο ίδιο έργο θεατές, δηλαδή, όπως με ΟΦΗ (16 τελικές/0 γκολ), Απόλλωνα (12 τελικές/0 γκολ) και ΑΕΚ (20 τελικές/1 γκολ).

Προφανώς, όταν δεν μπορεί να περάσει τη μπάλα σωστά στην αντίπαλη περιοχή, το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τα 31 γεμίσματα δείχνουν του λόγου το αληθές και πολύ περισσότερο τα 3 (μόλις) εύστοχα γεμίσματα στα 31 συνολικά.

Ο Καμαρά είναι φανερό ότι αγωνίζεται περισσότερο ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ ο Άρης βρίσκεται στην συγκυρία της επιστροφής του Κριστιάν Λόπεθ.

Η επιστροφή του Ισπανού συμπίπτει με ένα διάστημα όπου η ομάδα έχει τρομερά θέματα στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είναι μόνο το γκολ που δεν μπαίνει, είναι και το ότι δεν «γεμίζει» η περιοχή. Μεταξύ άλλων ο 32χρονος έχει την φήμη του «φορ περιοχής» ακόμη και αν δεν το είχε δείξει αυτό στο πρώτο κομμάτι της θητείας του στον Άρη. Έτσι με την επιστροφή του, υπάρχει η ελπίδα ότι θα βοηθήσει και στο ψηλό παιχνίδι.

To Top