ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιτούρμπε χωρίς “καύσιμα”, έχασε μια ακόμη ευκαιρία και απογοήτευσε

Στην συνέντευξη που έδωσε  στο συνδρομητικό κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube, ARIS FC TV+ ο Άκης Μάντζιος στις αρχές του Νοεμβρίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Χουάν Ιτούρμπε και όχι τυχαία.

Ο προπονητής του Άρη κατέγραψε πόσο πιστεύει σ’ αυτόν και τον περιμένει να δώσει λύσεις στην ομάδα. Περιμένει τον… καλό Ιτούρμπε. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα είναι ένας παίκτης κομβικός. Ερχόμενος στην ομάδα μας όλοι περιμένουμε έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Ήρθε λίγο «πίσω», λίγο ανέτοιμος, προσπαθήσαμε στην αρχή με τα φιλικά να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Ξεκίνησε, ήρθε μετά ο τραυματισμός, έμεινε ξανά πίσω, αλλά τώρα είναι καλά, έχει επανέλθει και είναι κοντά στο να μπορεί να δώσει το 100%. Έχει διάθεση, έχει όρεξη και κάθε μέρα θα είναι και καλύτερος».

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιτούρμπε ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά στην βασική ενδεκάδα, μετά από επίσης μοιραίο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά ήταν χωρίς ενέργεια, έμεινε από “καύσιμα” κι έχασε μια ακόμη ευκαιρία.

Ο Άρης περιμένει πολλά από τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, πόνταρε πολλά σε αυτόν, αλλά παραμένει είτε λόγω ατυχίας (τραυματισμοί), είτε λόγω αγωνιστικής εικόνας σε χαμηλές πτήσεις. Ο Παραγουανός μετράει οκτώ συμμετοχές μέχρι τώρα, αγωνιζόμενος μόλις σε 216 λεπτά, με πιο χαρακτηριστική την στιγμή του χαμένου πέναλτι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Ο προβληματισμός είναι δεδομένος στις τάξεις των κιτρινόμαυρων για την απόδοσή του αυτή, την στιγμή μάλιστα που έχει ένα από πιο υψηλά συμβόλαια της ομάδας.

 

To Top