ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Φώναζε” το κενό του Μπερτόγλιο για ενίσχυση στις μεταγραφές

Πολύ συζήτηση έγινε πριν το από το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον… αντί-Μπερτόγλιο. Ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι… Φακούντο Μπερτόγλιο και όπως έχει αποδειχθεί ούτε ο Ιτούρμπε, ούτε και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος φέτος Μπρούνο Γκάμα.

Ο Άρης είναι φανερό ότι δεν έχει στο ρόστερ τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αργεντινού, ενός ποδοσφαιριστή βαρόμετρο, ο οποίος όταν πήρε “μπροστά” στα παιχνίδια πριν την αποβολή του, μεταμορφωνόταν όλη η ομάδα.

Με τον ΠΑΣ το κενό του Μπερτόγλιο δεν καλύφθηκε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Απόντος του Μπερτόγλιο ο Αρης έχει τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης, σωστής κυκλοφορίας και κάθετης πάσας. Κάτι το οποίο… έβγαζε μάτια με τον ΠΑΣ, ενώ πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπήρχε και δεν αναδείχθηκε φέτος.

Είναι ξεκάθαρο, ότι εφόσον ο Άρης μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές τον Ιανουάριο, το κενό του Αργεντίνου που δεν καλύφθηκε “φωνάζει” για ενίσχυση στις μεταγραφές. Και όχι μόνο στην θέση του Μπερτόγλιο. Η ήττα φανέρωσε πολλά και κατέδειξε, τι πραγματικά έχει ανάγκη ο Άρης στη χειμερινή περίοδο και δίνει στη διοίκηση τη δυνατότητα να προχωρήσει ώστε ό,ττι χρειάζεται να το…αλλάξει.

To Top