ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πνευματική διαχείριση της κρίσης και οι αγωνιστικές λύσεις είναι το διπλό “στοίχημα” του Άκη Μάντζιου

Η πνευματική διαχείριση της κρίσης και οι αγωνιστικές λύσεις αποτελούν το διπλό “στοίχημα” του Άκη Μάντζιου ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Άρης παρουσιάστηκε με τον ΠΑΣ προβλέψιμος, χωρίς έμπνευση, χωρίς λύσεις, χωρίς νεύρο μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος και παραδόθηκε άνευ όρων στον αντίπαλο του. Δεδομένες λοιπόν οι ευθύνες γι αυτήν την εικόνα στον προπονητή, όπως το έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο. Ο Άρης θα πάει στην Τούμπα με τον Άκη Μάντζιο.

Από σήμερα καλείται να βρει το διπλό αντίδοτο προκαλώντας ηλεκτροσόκ στην ομάδα ενόψει -όχι μόνο- του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του προγράμματος βουνό που περιμένει τον Άρη.

Το πρώτο “στοίχημα” έχει να κάνει με τον τρόπο που πρέπει να βρει για να αλλάξει πάλι πράγματα, να διαχειριστεί πνευματικά του παίκτες και να γυρίσει ο… διακόπτης σε ψυχολογικό επίπεδο, ειδικά σε μια περίοδο, όπου η πίεση μεγάλωσε, υπάρχει υπάρχει μπροστά ένα ντέρμπι και φυσικά και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Το δεύτερο, είναι οι αγωνιστικές επιλογές που θα καταστήσουν τον Άρη πιο δυναμική, φρέσκο, όχι προβλέψιμο και ικανό να φύγει με την νίκη από την Τούμπα.

To Top