ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ισορροπία στην άμυνα με την επιστροφή Φαμπιάνο και Σούντγκρεν

Δυο σημαντικές απουσίες μέτρησε ο Άρης στο παιχνίδι του Σαββάτου, απουσίες που όπως φάνηκε προκάλεσαν την έλλειψη ισορροπίας στην άμυνα. Ο Φαμπιάνο και ο Σούντγκρεν δεν κατάφεραν να φωνάξουν παρών λόγω τραυματισμού, ήταν δυο ηχηρές απουσίες που είχαν όπως αποδείχθηκε τις επιπτώσεις τους στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τόσο γιατί απουσίασαν από το παιχνίδι, όσο και ότι οι αντικαταστάτες του (Δεληζήσης, Σάκιτς) ήταν σε άσχημη μέρα, όπως ήταν όλη η ομάδα άλλωστε.

Ο Φαμπιάνο ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός δράσης. Είχε αρκετές μέρες για να αποθεραπευτεί και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρών στο προσκλητήριο της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Απρόοπτο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Άρης με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, μια και ο Σουηδός επέστρεψε με έναν τραυματισμό στον αυχένα στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας. Ο χρόνος που κυλάει είναι υπέρ του αμυντικού του Αρη και εκτός απροόπτου θα είναι παρών κι αυτός στο ντέρμπι της Κυριακής.

Η επιστροφή των δυο αυτών παικτών, λογικά θα επαναφέρει την ισορροπία στην αμυντική γραμμή, η οποία είχε δεχθεί έξι γκολ σε εννιά παιχνίδια και πέντε μόνο σ’ ένα, όπως αυτό με τον ΠΑΣ.

To Top