ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού στο γήπεδο με ένα και μοναδικό στόχο: αντίδραση και πράξεις από όλο τον Άρη!

Ο Άρης επιστρέφει τελικά σήμερα στο γήπεδο, μετά από την πιο βαριά και δύσκολη Κυριακή των τελευταίων χρόνων, αλλά και την χθεσινή περιπέτεια με το δεύτερο θετικό κρούσμα στην ομάδα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ είχαν 48 ώρες για να διαχειριστούν την κατάσταση σοκ και να αναζητήσουν διεξόδους και αντανακλαστικά για να αποδράσουν από την μεγάλη ντροπή κόντρα στον ΠΑΣ, η οποία έφερε τον Άρη στα σχοινιά, παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Τα λόγια έχουν… σωθεί ειδικά το τελευταίο αυτό 48ωρο. Ο καταλογισμός των ευθυνών και η αναζήτηση των λύσεων για την ανάκαμψη της ομάδας είναι μονόδρομος και απαιτούνται πράξεις για να “ξεπλυθεί” μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Οι “απαντήσεις” θα πρέπει να δοθούν μέσα στο γήπεδο.

Η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αναβλήθηκε, καθώς προέκυψε το πρωί και δεύτερο κρούσμα. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν -στη διάρκειας της χθεσινής ημέρας- σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για τη νόσο COVID-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Έτσι σήμερα η προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα διεξαχθεί κανονικά.

To Top