Φιλικό σήμερα Καβάλα-Δόξα στη μνήμη του Άλκη _ “Ζωντανή η μνήμη μου…”

Φιλικό παιχνίδι θα φιλοξενήσει το «Ανθή Καραγιάννη»,σήμερα Πέμπτη 10/2 και ώρα 15:00, μεταξύ των ομάδων της Καβάλας και της Δόξας Δράμας.

Αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (1/2).

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη της Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, και του ομολόγου του της Δράμας, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ. Πρωτοβουλία που έγινε άμεσα αποδεκτή από τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Περσίδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή. «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας ως παράγοντες, ως άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός που δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει. Ευελπιστώ να είναι ένα μεμονωμένο γεγονός από μια μικρή μερίδα ατόμων που πρέπει να απομονωθούν και να τιμωρηθούν» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «μαυραετών», στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια και τις θερμότερες ευχές του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού.

«Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις, ώστε να μείνει ζωντανή η μνήμη του Άλκη και να πάρουν, όσο γίνεται, κουράγιο οι δικοί του άνθρωποι. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η όποια αντιπαλότητα υπάρχει, είναι μόνο για τα 90 λεπτά και τα όσα γίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου» προσέθεσε ο Δημήτρης Περσίδης στο «Πρακτορείο FM104,9» για να καταλήξει: «Ευτυχώς εδώ στη Δράμα δεν έχουμε περιστατικά οπαδικής βίας. Σε κανένα επίπεδο. Ευχής έργο θα είναι να επεκταθεί αυτό σε ολόκληρη την Ελλάδα».

To Top