ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση για το CAS, έτοιμος ο Άρης, περιμένει άμεσα την απόφαση για τους -6

H αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση από το CAS της υπόθεσης της αφαίρεσης έξι βαθμών για τον Άρη έχει ξεκινήσει. Στις 14 Φεβρουαρίου το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο έχει ορίσει τη συζήτηση της υπόθεσης Λάσκοφ, εκεί όπου είναι αντίδικοι η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης με την ΕΠΟ.

Την ώρα που η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς και θα ήταν στην 4η θέση με έναν αγώνα λιγότερο, ο βαθμολογικός πίνακας αναφέρει ότι οι κιτρινόμαυροι είναι στους 29 βαθμούς και στην 7η θέση, με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να γίνεται κατανοητή η τεράστια σημασία της επιστροφής των “κλεμμένων βαθμών”.

Η δικάσιμος λοιπόν, έχει οριστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ Άρης και οι νομικοί της συνεργάτες έχουν ετοιμαστεί, όπως τονίζεται με έμφαση για την υπόθεση, περιμένοντας τη δικαίωση. Η απόφαση σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι άνθρωποι του Άρη, αναμένεται να εκδοθεί μέσα σε μια βδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα στην κανονική του περίοδο, ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου και ο Άρης θέλει οπωσδήποτε απόφαση μέχρι τότε, πριν δηλαδή επικυρωθεί η βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ, προσδοκώντας στην επιστροφή των… κλεμμένων βαθμών, που κέρδισε με τόσο κόπο μέσα στο γήπεδο.

 

To Top