ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εικόνα των τριών μεταγραφών, το τεστάρισμα Μάντζιου και το προβάδισμα σε Πάλμα

Τρεις ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από τον Άρη τον Ιανουάριο, χωρίς προς το παρόν να έχουν αγωνιστεί ακόμη και να περιμένουν τη… σειρά τους.

Λούις Πάλμα (Ονδούρα), Σέικ Ντουκουρέ (Ακτή Ελεφαντοστού) και Σαλέμ Εμπακατά (Κονγκό) είναι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον χειμώνα.

Η παρουσία τους στην  καθημερινότητα της ομάδας θα αποτελέσει βασικό κριτήριο ετοιμότητας και ενσωμάτωσης τους στο πλάνο για τους τρεις κρίσιμους αγώνες που έχει ο Άρης τον μήνα Φεβρουάριο. Μέχρι στιγμής κανείς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Άρη σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και αν ο Εμπακατά αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, οι Λουίς Πάλμα και Σέικ Ντουκουρέ έχουν ήδη συμπληρώσει αρκετές προπονήσεις με τους κιτρινόμαυρους και περιμένουν την ευκαιρία τους για να αγωνιστούν με την ομάδα, περνώντας από το… τεστάρισμα του Άκη Μάντζιου.

Για τον Πάλμα, τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά και κάνουν λόγο για έναν επιθετικό με ταχύτητα, καλό χειριστή της μπάλας και με πολύ καλά τελειώματα.

Ο Ντουκουρέ έχει συμπληρώσει δέκα μέρες προπονήσεων στον Αρη, ήταν στην 20άδα του πρόσφατου αγώνα με τον Βόλο και θ’ αρχίσει σταδιακά να παίρνει αγωνιστικό χρόνο.

Λογικά και οι δύο θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ, με τον Πάλμα να έχει το προβάδισμα και τις περισσότερες πιθανότητες να τον δούμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τον Άρη.

Τέλος, ο Εμπακατά το τελευταίο εξάμηνο έμεινε αδρανής, οπότε θα χρειαστεί να γίνει και η κατάλληλη διαχείριση από πλευρά τεχνικού τιμ.

To Top