Χριστοφορίδης: “Τεράστια εταιρεία σαν μέγεθος η ΠΑΕ”

Τις θέσεις του για την Κοινωνία Μελών Άρη και την σημαντικότητα του μεγέθους που έχει σαν εταιρεία η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, Σπύρος Χριστοφορίδης.

Σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε αρχικά πως “με τον Τάσο Δεσύπρη και τον Ηλιάδη μας συνδέει η Λέσχη από το 2009. Από τη Λέσχη τότε μεταπήδησα και στην ΠΑΕ και μας συνδέουν ώρες δουλειάς από τότε. Έχουν ίδιο πνεύμα οι ιδέες μας, όπως και με τον Ναούμ, τον Ταρνατώρο και τον Αλεξανδρίδη. Υπάρχει μια κοινή δεξαμενή ιδεών. Ο καθένας έχει τις ξεχωριστές του θέσεις. Μπορούμε όμως να πούμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Αν μας τιμήσει το σώμα και εκλεγούμε φυσικά και θα σχηματίσουμε διοίκηση στη Λέσχη. Ο καθένας από μας έχει κοινοποιήσει τη θέση του. Η κοινή μας δήλωση θα θέλει να δείξει την ομοψυχία που υπάρχει και πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια”.

Ρωτήθηκε για το ότι υπάρχουν μέλη που δεν είναι ενεργοποιημένα και απάντησε πως “πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα 10.000 μέλη την κατάσταση και να γίνουν 20.000 στη Λέσχη η οποία μετονομάστηκε δυστυχώς σε ΚΜΑ. Υπάρχει κεφάλαιο 5 εκατ. ευρώ και είχε τζίρο πέρσι 13,5 εκατ. ευρώ. Είναι μια τεράστια εταιρία σαν μέγεθος. Εμείς πρέπει να τη διαχειριστούμε. Όσοι θα έχουν την τιμή να εκλεγούν θα πρέπει να καθορίσουν τη νέα ρώτα για τον Άρη”.

To Top