“Άσσος” η Εβιάν, “Διπλό” DNB η Γκέιτσχεντ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ενα «πλούσιο» κουπόνι αγώνων με αμφίρροπες αναμετρήσεις και αρκετά ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας είναι δύο. Στα «Μονά» ο «Άσσο» της Εβιάν με την Νανσί σε απόδοση 2.00. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 9 γκολ μετά απο 14 αγωνιστικές, ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Ρεν και ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί και την έδρα της παίρνοντας σήμερα το τρίποντο. Στις «Μπόμπες» το δυνατό σημείο είναι το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γκέιτσχεντ με αντίπαλο τη Νιούπορτ Κάουντι. Η Γκέιτσχεντ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η οποία μπορεί να προέρχεται από δύο σερί αγώνες χωρίς νίκη, αμφότεροι όμως ήταν εκτός έδρας με δύσκολους αντιπάλους όπως η Μπέργουικ (ήττα 2-1) και η Ρέξαμ (1-1). Αντίθετα το κλίμα δεν είναι καλό για τους γηπεδούχους της κατηγορίας, μιας και προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη εβδομάδα ήρθε και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του FA Trophy από τη Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ.

Στα «Μονά» βρίσκουμε ακόμα τον «Ασσο» Draw No Bet της Κρίσταλ Πάλας με αντίπαλο την Μπράιτον σε απόδοση 1.88 και το «Διπλό» Draw No Bet της Κάιζερσλάουτερν με αντίπαλο τη Σαν Πάουλι. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν εννιά νίκες στα 13 τελευταία τους μεταξύ τους παιχνίδια με τη Σαν Πάουλι να έχει μόλις δύο. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στις «Μπόμπες» συνεχίζουμε με το Χ2 της Άλντερσοτ κόντρα στη Φλίτγουντ Τάουν σε απόδοση 2.06. Η Φλίντγουντ Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-2-2). Από την άλλη πλευρά η Άλντερσοτ, που δεν τα πάει καλά στη Β’ Αγγλίας θα ρίξει το βάρος στο κύπελλο και σήμερα θα κυνηγήσει την πρόκριση. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Χερέθ κόντρα στην Κόρντοβα σε απόδοση 2.25. Δείτε εδώ τις 10 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία:

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 2 (1.95)

Ντιζόν – Καέν 2 DNB (1.91)

Σκόντα Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 1 DNB (2.20)

Λέουβεν – Γάνδη 1 DNB (2.50)

Στο Μπάσκετ έχουμε επιλέξει τρία σημεία με πιο δυνατό το +3.5 Γκραν Κανάρια στον αγώνα με αντίπαλο τη Βαλένθια σε απόδοση 1.83. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top