Έμεινε στο “μηδέν” η Κ-20

Με λευκή ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ-20 του Άρη και του Ατρομήτου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Σουρωτή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» με τον Τάσο Θέο στον πάγκο τους, αν και πάλεψαν δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Άρης από το 71’ και μετά αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Πολυζωίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 19’ o Άρης έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Πολυζωίδης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρένια, «ανάγκασε» τον Μπάρκα να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ναι  μεν οι δύο παίκτες του Άρη συνεργάστηκαν ωραία, αλλά ο Πολυζωίδης με προβολή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21’ Ο Κρυστάλλης με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκούσεφ είπε «όχι» στην πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων με σουτ του Πολυχρονίδη. Στο 30’ «κεραυνός» του Μπελούλη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 35’ ο Βασιλείου, για τον Ατρόμητο, έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κούσεφ. Στο 41’ ο Κρυστάλλης δεν κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ, καθώς ο Μακρής απομάκρυνε την τελευταία στιγμή την μπάλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με μία αλλαγή στη σύνθεσή τους, οι παίκτες του Τάσου Θέου  απώλεσαν μία σημαντική ευκαιρία με τον Παλιάτσιο στο 51’, ο οποίος δεν μπόρεσε να «κρεμάσει» τον Μπάρκα. Στο 71’ οι «κίτρινοι» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Πολυζωίδης για αντικανονικό μαρκάρισμα, όμως αυτό δεν φάνηκε να τους επηρεάζει μια και η ομάδα συνέχισε τις προσπάθειες για την επίτευξη του πολυπόθητου τέρματος . Στο 85’ ο Πολυχρόνης «έπιασε» το σουτ, όμως ο Γκούσεφ κράτησε το «μηδέν». Στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους ο Λεμονής κέρδισε την μπάλα στο χώρου του κέντρου, έστρωσε στον Ανδρεάδη, ο οποίος στο τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα.

ΑΡΗΣ: Γκούσεφ, Λιάρος (65΄ Ζαχαριουδάκης), Ανδρεάδης, Μπελούλης, Μπιμπισίδης, Πολυζωίδης, Λεμονής, Σταυρόπουλος (73΄ Τουλκερίδης), Παλιάτσος, Ρένια (46΄ Καρασίμος), Κρυστάλλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κομβύσης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμίτσης, Δήμος (46΄ Τσαρκάνι), Βασιλείου (77΄ Παπασπύρος), Κουτσογιαννόπουλος (46΄ Καραγιάννης), Πολυχρόνης, Μπεκατώρος

To Top