“Αυτοψία” από το PRESSARIS: H… καρδιά της πόλης χτυπάει δυνατά και κιτρινόμαυρα! (photostory)

Εδώ και μερικές μέρες η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπάει δυνατά και κιτρινόμαυρα! Ο Άρης αναζητεί οξυγόνο με κάθε τρόπο και ήδη αυξάνονται οι ενέργειες προώθησης των διαρκείας, αλλά και όλων εκείνων των μέσων που μπορούν να φέρουν έσοδα στην κίτρινη ΠΑΕ.

Ήδη, όπως είναι γνωστό από την Κοινωνία Μελών λειτουργεί ειδικό σταντ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της «πόλης του θεού» και το PRESSARIS έκανε μια πρώτη αυτοψία!

“Υπάρχει ικανοποιητική κίνηση από τις πρώτες ώρες. Έρχεται κόσμος ρωτάει, μιλάει με αγωνία για τον Άρη, αγοράζει μπλουζάκια” μας είπαν τα στελέχη του φορέα που βρίσκονται στο ειδικό σταντ στην πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Ερμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τα μπλουζάκια τα κίτρινα των 10 ευρώ και τη συλλεκτική μαύρη φανέλα των 300 ευρώ, διατίθενται και διαρκείας. “Αγοράζουν μπλουζάκια, αλλά και διαρκείας” όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του φορέα.

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν φίλαθλος άλλης ομάδας επισκέφθηκε το σταντ και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια όλων των ανθρώπων του Άρη.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Κοινωνίας: «Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει ότι από σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο (μέχρι 31/8) θα λειτουργεί ειδικό σταντ στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ περιόδου 2012-13 και τα συλλεκτικά μπλουζάκια (συνολικά 1.914 κίτρινα και 98 μαύρα).

Το σταντ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και κάθε Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00″.

 

To Top