«Άσοι – κολόνες» σε Κλουζ και Μπορίσοφ

Οι μάχες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζονται απόψε, με μεγάλο ενδιαφέρον και με τις Κλουζ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ να υπόσχονται εντός έδρας νίκες. Εξάλλου, στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, δελεαστικό είναι το ποντάρισμα υπέρ του Χιούιτ, παρότι αντιμετωπίζει τον πανίσχυρο Τζόκοβιτς.

Τα πρώτα παιχνίδια για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνονται απόψε και οι προτάσεις του Betarades.com εστιάζονται σε Ρουμανία και Λευκορωσία. Η Κλουζ του Παντελή Καπετάνου μπορεί να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην τσέχικη Λίμπερετς (ενδεικτική απόδοση 1,85), ενώ για «άσο» πηγαίνει και το ματς της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την Ντεμπρετσένι (ενδεικτική απόδοση 1,85).

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ!

Επιπλέον, το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό σάιτ προτείνει ένα σύστημα 3-5 με περιθώρια λάθους, με ποδοσφαιρικά παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «1» στο ΑΕ Λεμεσού – Παρτίζαν (2,20), «1» στο Σλασκ Βρότσλαβ – Χέλσινγκμποργκ (2,05), «Χ» στο Μόλντε – Βασιλεία (3,60), καθώς επίσης «Χ» στο Ιαπωνία – Ονδούρα (3,20) και «2» στο Βρετανία – Ουρουγουάη (2,75).

Στο τένις, εξάλλου, το Betarades.com εκτιμά ότι ο Λέιτον Χιούιτ θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ποντάρισμα υπέρ του βετεράνου Αυστραλού, ο οποίος παίζεται με πλεονέκτημα +1,5 σετ, δίνει απόδοση 4,45!

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top