Άγγελος Γρόλλιος στο PRESSARIS: “Στην άκρη όσα μας χωρίζουν. Μπροστά μας η ενότητα”!

«Από εδώ και πέρα, θα ασχοληθούμε με όλα τα θέματα της ΠΑΕ». Αυτό ήταν το λακωνικό, αλλά και περιεκτικό σχόλιο του Άγγελου Γρόλλιου, αμέσως μετά την ανάδειξή του σε πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη συνέχεια, όμως, μίλησε στο PRESSARIS σχετικά με την επόμενη μέρα.

Ο πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΚΜΑ και πρόεδρος, πλέον, του φορέα μίλησε στο PRESSARIS. Toν εντοπίσαμε λίγο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Ήταν σαφής. “Από το νέο συμβούλιο, θα ακούσετε μόνο… λίγα λόγια κι αυτά θα είναι ενότητας”, μας είπε υπογραμμίζοντας ότι: “Πρέπει όλοι σας, όλοι μας, εμείς, ο Άρης όλος να βάλει στην άκρη όλα όσα τον χωρίζουν. Μπροστά μας είναι μια ευκαιρία για σύνθεση και ενότητα. Μας περιμένει δουλειά, προκειμένου ο Άρης να πατήσει γερά στα πόδια του. Έχουμε χρέος να υπάρχει ο Άρης και αύριο, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε και μάλιστα ενωμένοι. Θα πούμε περισσότερα στη συνέχεια, αν και δεν χρειάζονται τώρα λόγια “.

Ο νέος επικεφαλής του φορέα είχε μιλήσει και στο sport2310.gr, μετά την συγκρότηση του δ.σ. σε σώμα, υπογραμμίζοντας ότι: «Το μόνο που κάναμε σήμερα ήταν να συγκροτηθούμε σε σώμα. Από αύριο ξεκινούν τα δύσκολα. Από εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε με όλα τα θέματα της ΠΑΕ».

 

To Top