Μίλησε για «κολόνα», «φωτογράφισε» Ντολεζάι, έγινε η επαφή!

Η ερώτηση τέθηκε στο… τραπέζι της «επόμενης χρονιάς» σχετικά με την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο Μάκης Κατσαβάκης απάντησε. Αναφέρθηκε στην «κολόνα» της άμυνας, ως πρώτη κίνηση. Ουσιαστικά «φωτογράφισε» το παίκτη που θα ήθελε να είχε στην ομάδα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του, όμως δεν θα έπεφτεξω όποιος εκτιμούσε ότι αναφέρονταν στην περίπτωση του Πέτερ Ντολεζάι.

Αξίζει να θυμηθούμε ακριβώς τι δήλωσε ο Κατσαβάκης:  «Προτεραιότητα μου είναι η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, γύρω από τον οποίο θα χτίσουμε όλη την αμυντική γραμμή μας. Χρειάζομαι έναν παίκτη «κολόνα», που πλάι του θα βοηθηθούν και οι υπόλοιποι στόπερ, κυρίως οι νεαροί που υπάρχουν στο ρόστερ.

Πιστεύω ότι θα «ξοδέψουμε» τη μια από τις τρεις κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε με παίκτες άνω τω 24 ετών για την απόκτηση αυτού του ποδοσφαιριστή. Θέλω να είναι σημαντική προσωπικότητα για τα αποδυτήρια και να βοηθάει τους υπόλοιπους και κατά προτίμηση θα ήθελα ποδοσφαιριστή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, να γνωρίζει τις συνθήκες και να καταλαβαίνει τη γλώσσα. Επίσης θα ήθελα να έχω  θα ήταν να έχω συνεργαστεί μαζί του».

Ελάχιστοι είναι εκείνοι με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Κατσαβάκης και πληρούν τα κριτήρια που ανέφερε, ενώ συν τοις άλλοις είναι και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Άρη.

Ο 31χρονος Σλοβένος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, μετά τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου συνεργάστηκε για μισή σεζόν με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (1,87) βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αναζήτηση ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι το πορτοφόλι του Άρη είναι περιορισμένο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε ήδη μια πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του και το κεφάλαιο του Σλοβένου, μόλις άνοιξε…

To Top