«Άγγιξαν» την ανατροπή οι Παμπαίδες του Άρη – Αποκλεισμός στην τελευταία φάση… (photos)

«Άγγιξαν» την ανατροπή οι Παμπαίδες του Άρη στον προημιτελικό με τον Ηρακλή, όμως γνώρισαν την ήττα-αποκλεισμό στην τελευταία φάση του αγώνα με σκορ 67-66.

Στον αγώνα νοκ-άουτ που έγινε στο κλειστό των Αμπελοκήπων, ο Άρης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 65-55 στο 37’, κατάφερε με δυνατή άμυνα και σημαντικά καλάθια να ισοφαρίσει σε 66-66.

Μάλιστα στα 25’’ πριν το τέλος είχε την κατοχή, όμως εκτός από το λάθος που έγινε, χρεώθηκε και με φάουλ στα 3’’ πριν το φινάλε με τον Ηρακλή να βάζει μία βολή και να κερδίζει το παιχνίδι και μαζί την πρόκριση για την τετράδα του προπαιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης.

Αναφέρει σχετικά και η ακαδημία του Άρη: «Ύστερα από ένα συγκλονιστικό νόκ άουτ παιχνίδι για τους «8»,το Προπαιδικό που αν και βρέθηκε ακόμα και με 17 πόντους πίσω στο σκορ στο 32ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά με μια βολή του Ηρακλή στα 3 δευτερόλεπτα πρίν το τέλος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και ηττήθηκε με 67-66.Πέρα από το αποτέλεσμα η προσπάθεια των  παιδιών ήταν συγκινητική και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια».

Διαιτητές:Μάγη-Δώνης.

Δεκάλεπτα: 18-12,35-28,52-40,67-66.

Ηρακλής (Τσάικος-Σιβενάς): Αιπατσίδης, Παλκογιάννης, Κυλαντωνίδης, Κόκκινος, Αποστολίδης, Παπαπασχάλης, Πατριανάκος, Μαξιμιάδης, Δημαλής, Στεργίου, Φεστιρίδης, Παπαδόπουλος, Τουφεκτσής, Μπούτζιος Β, Μπούτζιος Η.

Άρης (Σαμαράς): Αρβανιτίδης, Πετρίδης, Κόγιος, Μπάρτζης, Μεταξάς, Κοκκάρης, Μπατσέλας, Μισαηλίδης, Χατζηγιάννης, Στεφούδης, Βασιλειάδης, Νάκος, Σκουλαριώτης, Τσιλιγκαρίδης Σ. ,Τσιλιγκαρίδης Λ.

To Top