Άγκοστ-Πήττα: «Θέλουμε το Κύπελλο, περιμένουμε τον κόσμο και με τον ΠΑΟΚ»

Τέιλορ Άγκοστ και Λαμπριάννα Πήττα μίλησαν για την πρόκριση του Άρη στο Final Four Γυναικών στο βόλεϊ μετά τη νίκη με 3-0 επί του Αίαντα Ευόσμου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η Αμερικανίδα ακραία είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πρόκριση στο Final Four. Ήταν ένας ωραίος αγώνας, είχαμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αν δουλέψουμε σκληρά μπορούμε να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό και να το κερδίσουμε.

Οι φίλαθλοι ήταν πολύ… θορυβώδεις και μας βοήθησαν σημαντικά. Μας έδωσαν ώθηση για να παίξουμε ακόμα πιο σκληρά και καλά και να φτάσουμε στη νίκη. Τώρα έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Είμαστε ανυπόμονες γι’ αυτό το ματς και περιμένουμε και τον κόσμο μας για ακόμα μία φορά στο πλευρό μας».

Από την πλευρά της η Ελληνίδα κεντρική δήλωσε: «Έχω ξαναπαίξει σε Final Four στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά αυτή είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, μία νέα εμπειρία. Θα είναι μία γιορτή και είμαι χαρούμενη που θα το ζήσω. Σε κάθε ματς δίνουμε το 110%. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και η πρόκριση στο Final Four θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.

Ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη ώθηση και τον περιμένουμε και στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. για να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της πόλης, μετά και τις δύο νίκες μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Αίαντα Ευόσμου».

To Top