Τσαϊρέλης: «Η ομάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά, εξαιρετικό να φέρουμε ένα Κύπελλο στον Άρη»

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Γιάννης Τσαϊρέλης, είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας στο Final Four Κυπέλλου , μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του Αίαντα Ευόσμου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε «Πετύχαμε έναν από τους δύο στόχους μας και μετά από πολλά χρόνια περάσαμε σε Final Four Κυπέλλου. Η ομάδα είναι για να βρίσκεται ψηλά. Στο πρωτάθλημα δυστυχώς με τα σκαμπανεβάσματά μας δεν καταφέραμε να είμαστε εκεί που θέλουμε, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που έχει νοκ άουτ ματς τα οποία κρύβουν εκπλήξεις. Όχι ότι θα είναι έκπληξη αν κερδίσουμε το Κύπελλο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες. Θα δούμε τον αντίπαλό μας και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε. Θα ήταν εξαιρετικό να φέρουμε ένα Κύπελλο στον ΑΡΗ, τον κόσμο μας και τη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος μάς βοήθησε πού και τον ευχαριστούμε. Τον περιμένουμε και στο ντέρμπι της Κυριακής (01/03) με τον Π.Α.Ο.Κ. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, αυτήν τη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μπορούμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά φέτος τον αντίπαλό μας».

To Top