Άγνωστοι κατέβασαν τις σημαίες από το Δημαρχείο της… υποτέλειας (photos)

Τις σημαίες του ΠΑΟΚ που τοποθετήθηκαν στους ιστούς έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ή της υποτέλειας (όπως μπορεί να χαρακτηριστεί με βάση τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες), κατέβασαν πριν από λίγο άγνωστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr: “τέσσερά άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια, φορώντας κράνη, έκοψαν τα σκοινιά από τους ιστούς, κατέβασαν τις σημαίες και στη συνέχεια αποχώρησαν”. 

Υπενθυμίζεται ότι δυο μέρες μετά τον χαιρετισμό υποτέλειας από ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας στον χαλίφη, και μερικές μέρες μετά την “μαύρη” σελίδα που γράφτηκε με την έπαρση της σημαίας του συλλόγου στο αυτοδιοικητικό σύμβολο της πόλης, το Δημαρχείο, ήρθε και νέα πρόκληση, με την έπαρση και δεύτερης σημαίας!

Δικαίωμα όλων φυσικά να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, αλλά υποχρέωση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να είναι να λειτουργεί ως φορέας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και όχι αλά κάρτ… Την στιγμή που στον Δήμο Θεσσαλονίκης η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που υποστηρίζουν δεκάδες άλλες ομάδες στην ευρύτερη περιφέρεια και όχι μια…

Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να είναι… ντυμένο με σημαίες του Άρη όλο το Δημαρχείο για την μοναδική ομάδα της Μακεδονίας που έχει κατακτήσει 173 τίτλους.

 

To Top